Vores tre nyudlærte håndværkere Charlotte Oddershede, Victor Blicher Hansen og Benjamin Jensen blev hyldet ved en storslået ceremoni den 7. maj på Københavns Rådhus. Ceremonien var arrangeret af Håndværkerforeningen, der siden 1867 har hyldet de dygtigste håndværkere.

Charlotte har været i lære som struktør hos EK og fik sølvmedalje for sit svendestykke som den første kvinde i Danmark. Victor og Benjamin har været i lære som tømrere og fik også begge sølvmedalje for deres flotte svendestykker. Victors svendestykke  er i øvrigt udstillet i DI's foyer frem til den 14. maj.

I går var hele 700 mennesker samlet for at fejre de 90 nye håndværkersvende, der har modtaget både bronze- og sølvmedaljer for deres svendestykker. Vi er utroligt stolte over, at Charlotte, Victor og Benjamin var iblandt, og vi ønsker både dem og alle de øvrige nye håndværkersvende et stort tillykke med deres velfortjente medaljer.

Det var en særlig ære for de nyudannede håndværkere at trykke H.M. Dronning Margrethe i hånden, og vi er sikre på, at dette øjeblik vil blive husket i mange år fremover.Læs også: Mød vores struktørlærling Charlotte