Hvordan opsiger du dit lejemål? Du kan opsige din lejlighed ved at sende en skriftlig
opsigelse til udlejer, se adressen under kontaktinformation, eller den enkelte ejendom.

Du kan også vælge at sende den via vores mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Husk at anføre dine kontaktoplysninger (e-mail og telefonnummer og evt. kontonummer) samt din nye adresse. Dette skal bruges af hensyn til aftale vedrørende fraflytning og ved endelig afregning af lejemålet.

Opsigelsen skal være modtaget hos os senest den sidste hverdag i måneden inden kl. 16.

Opsigelse
Der er i henhold til lejeloven normalt tre måneders opsigelsesvarsel. Det betyder, at du hæfter for lejen i tre måneder efter lejemålet er opsagt. Det gælder, uanset om du flytter fra lejligheden før selve opsigelsesvarslets udløb.

Ønsker du at fraflytte din lejlighed før opsigelsesvarslets udløb, bedes du anføre dette i din opsigelse, og så gør vi selvfølgelig alt for at genudleje lejligheden hurtigst muligt.

Istandsættelse
Du skal være opmærksom på, at du i henhold til din lejekontrakt er forpligtet til at fraflytte lejligheden og aflevere alle nøgler 14 dage før opsigelsesvarslets udløb. Det skyldes, at lejligheden skal nyistandsættes, inden en ny lejer kan flytte ind.