Det var en stor dag for EEK, da K.B. Hallen blev indviet af H. K. H. Kronprins Frederik den 5. december 2018.
EEK har genopført den ikoniske hal i hovedentreprise på ca. 1 ½ år.


Indvielsesfesten blev skudt i gang af Martin Brygmann, der var konferencier under hele showet. Der var musikalske indslag med bl.a. Jimmi Jørgensen, Bjørn Fjæstad  og Martin Brygmanns datter Frida. De nykårede verdensmestre (for 8. gang) Ashli Williamson og Bjørn Bitsch dansede sig igennem et par numre, og der blev vist stor fodboldekvilibrisme af freestyler Anders Borg Petersen. 

Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj og K.B.'s bestyrelsesformand Niels-Christian Holmstrøm holdt taler og udtrykte begge stolthed over K.B.'s nye hal på hhv. Frederiksberg og klubbens vegne.

H. K. H. Kronprins Frederik talte ned fra 10 og indviede officielt K.B. Hallen ved at skyde en tennisbold ud i hallen.

Hallen, der brændte i 2011,  har nu fået nye og fleksible rammer, der både indretningsmæssigt, akustisk og teknisk tilfredsstiller de krav, som stilles til nutidige multihaller, og fremstår nu som en moderne arena til sport, musik og kulturelle aktiviteter. 

Genopførelse af K.B. Hallen har været en stor udfordring for EEK med en presset tidsplan og konstruktionsmæssige udfordringer. Bygningen er bl.a. opført med spær, der vejer 60 tons, og som belastes med 200 tons beton. EEKs mange egne håndværkere samt underentreprenører har arbejdet i toholdsskift for at nå i mål og har udført et fantastisk stykke arbejde.

Tillykke til K.B. med den nye hal, som forhåbentlig vil danne rammen om store sports- og musikarrangementer i mange år fremover.
 

Læs mere om K.B. Hallen

Læs flere nyheder