Ombygning af Experimentarium

 

Ombygning og udvidelse af det eksisterende Experimentarium med bl.a. ny hovedindgang, glasoverdækkede gallerier, nye facader, nye udstillinger, tagudstillinger og tagterrasser.

Renoveringen omfatter udskiftning af bygningens forsyningssystemer og en isolering af klimaskallen til B2015-niveau.

EEK har udført indvendige kompletteringsarbejder og overflader herunder gulve, trapper, beklædninger, lofter og inventar. Generelt er hele bygningen strippet for installationer. Der er udført en indvendig efterisolering med letbeton. Alle døre og vinduer er udskiftet.


Se referenceblad:

 


  Projektfakta:

  Bygherre:
  Experimentarium
   
  
Arkitekt:
  Cebra A/S

  Ingeniør:
  Orbicon A/S

  Udførelsesår:
  2015-2017    

  Bruttoareal:
  25.000 m2

  Entrepriseform:
  Storentreprise

  Entreprisesum:
  48 mio. kr.